Wie zijn wij

 

Begin 2010 is het idee ontstaan om een oplossing te vinden voor een probleem waar kleine zelfstandigen (ZZP-ers, freelancers en ZP'ers) in de zakelijke dienstverlening tegenaan lopen. Men zou graag meer tijd willen besteden aan het eigen vak en de klanten, maar is relatief veel tijd kwijt aan andere zaken. Daarnaast zijn ook de bereikbaarheid, PR en het netwerken vaak een probleem.

Het oorspronkelijke idee heeft uiteindelijk geleid tot de start van een formule voor zakelijke dienstverleners. Een formule die het "ontzorgen” van de ondernemers voorop heeft staan. En een formule die voor een dusdanige schaalgrootte zorgt, dat dit ook voor een opdrachtgever de noodzakelijke continuïteit waarborgt. Ook zorgt de formule voor een clustering die het mogelijk maakt om grote, multidisciplinaire projecten op te pakken. Zo is het ook mogelijk om alleen "netwerk lid" te worden. Dit netwerk lidmaatschap maakt het voor deelnemers mogelijk om contacten te leggen met ZZP-ers uit het eigen vakgebied en gebruik te maken van het uitgebreide netwerk van O.B.S. Nederland.

Bent u zelfstandig ondernemer in de zakelijke dienstverlening? Misschien kunnen wij dan eens met elkaar praten over de mogelijkheden?

Bent u opdrachtgever? Onze deelnemers bieden u maatwerk en hebben ALLE TIJD voor u!

Wij zijn u graag van dienst.

Ed Overmars, Directeur.

 

 

O.B.S. Nederland, De Pollen 3, 9989BZ WARFFUM. Tel: 0595 740000 Fax: 0595 740001 e-mail: info@obsnederland.nl